Indien je gebruik maakt van de diensten van www.veelaanbiedingen.nl stem je in met de Algemene Voorwaarden van veelaanbiedingen.

Artikel 1– Definities

Uitleg van de termen die in onze voorwaarden worden benoemd:

-Ondernemer:De natuurlijk of rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt.

-Consument:Een persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

-Aanbieder:de leverancier van het product, dat door Veelaanbieding via de deal-website wordt aangeboden en geleverd, daarbij gebruikmakend van de diensten van de aanbieder.

-Bedenktijd: Wettelijk termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn/haar herroepingsrecht.

– Onze website www.veelaanbiedingen.nl waar wij ‘Veelaanbiedingen’ producten van een aanbieder aan consumenten aanbieden en leveren

-Herroepingsrecht:Mogelijkheid voor de consument om binnen 14 dagen af te zien van de overeenkomst

– Garantie: 2 jaar wettelijke garantie op de spullen na aankoop.

Artikel 2– Identiteit

Veelaanbiedingen is een website waar dagelijks te gekke producten worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Bij Veelaanbiedingen streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze deals zijn slechts bepaalde tijd geldig dus wees er snel bij!

Veelaanbiedingen

Adres: Apolloweg 310 8239DB Lelystad
Nederland
E-mailadres: info@veelaanbiedingen.nl

KvK-nummer: 66806259

Btw-identificatienummer:
Artikel 3– Toepasselijkheid
Wij stellen onze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument. In het geval dat wij aparte voorwaarden hebben bij een product wordt dit altijd duidelijk vermeld. Verder is alle informatie m.b.t. het product zoals kosten, verwachte levertijd en retourbeleid terug te vinden op onze website.

Artikel 4– Het aanbod

Het aanbod op onze website bevat een volledige gedetailleerde omschrijving van de aangeboden producten. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft wordt dit nauwkeurig en duidelijk vermeld in het aanbod. De afbeeldingen van de aangeboden producten zijn van waarheidsgetrouwe weergave.

Wanneer je een deal koopt dan is de aanbieder de feitelijke leverancier van het product. De aanbieder zal dan ook altijd zorg dragen voor de levering van jouw product. Veelaanbiedingen

is niet aansprakelijk voor de correcte nakoming door de aanbieder maar doet er wel alles aan om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.
Artikel 5– De overeenkomst
1. Indien de consument het aanbod langs elektronische weg heeft aanvaard, bevestigen wij langs elektronische weg de ontvangst van het aanbod. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet is bevestigd, kan de consument de overeenkomst ontbinden.

2. Bij Veelaanbiedingen doe je online zaken in een veilige en betrouwbare omgeving. Alle betaalmiddelen zijn uitstekend beveiligd dus u loopt geen risico-

3. Zodra de bestelling is geplaatst door de consument ontvangt de consument direct een bevestiging en factuur per e-mail.

Artikel 6 – Herroepingsrecht

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van maximaal 14 dagen (vanaf de dag van ontvangst) zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden, maar de consument is niet tot antwoorden verplicht. Binnen 14 dagen nadat de consument herroepen heeft, dient het bestelde product retour gezonden te worden. voordeelaanbiedingen neemt alleen retourzendingen aan die op voorhand zijn aangemeld per mail.

De volgende gegevens zijn noodzakelijk voor het juist verwerken van een retourzending. Deze dienen per mail (info@voordeelaanbiedingen.nl te worden aangeleverd:

– Volledige naam
– Telefoonnummer
– Ordernummer
– Artikelbeschrijving
– Reden van retournering

Na het invullen van het retourformulier worden verdere instructies en adresgegevens voor de retourzending gedeeld met de consument. Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen, wordt binnen uiterlijk 14 werkdagen het aankoopbedrag geretourneerd.

– Vanuit service-oogpunt en voor ons product-klachtrapport is het opgeven van een reden van retour wenselijk.
– De kosten voor het retourneren zijn altijd voor eigen rekening, behalve als het product beschadigd of incompleet wordt geleverd (Zie onze retourpagina voor verder informatie). De retourkosten kunnen afwijken van de verzendkosten.
– Bepaalde producten kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiënische redenen of waarvan de verpakking is geopend of bij verbruiksartikelen. Het gaat hierbij om (bijvoorbeeld) boxsprings, matrassen, beddengoed, lingerie/ondergoed, planten, verzorgingsproducten, cosmetica, oordopjes, erotische items en producten waarvan de oorspronkelijke verpakking ontbreekt, incompleet of beschadigd is.
– Bij annuleren tijdens de bestelperiode (ofwel voordat de goederen geleverd zijn), van een bestelling van op maat bestelde artikelen zoals bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems, rekenen wij hiervoor 30% annuleringskosten.
– Veelaanbiedingen is bij het verzenden van de bestelling verantwoordelijk voor schade/vermissing.
– De consument/klant is bij de retourzending van de bestelling verantwoordelijk voor schade/vermissing.

Artikel 7– De prijs

1. Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten niet verhoogd.

2. Wij zullen geen onverwachte kosten in rekening brengen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

3. De verzendkosten verschillen per product. Dit zal altijd duidelijk worden aangegeven bij de voorwaarden van elke aangeboden deal.

Artikel 8– Levering en uitvoering

1. Bij Veelaanbiedingen houden we van tevreden klanten en zullen we met zorgvuldigheid omgaan met de aanvraag en uitvoering van jouw bestelling.

2. De verwachte leveringstermijn kan per product verschillen en wordt duidelijk vermeld bij de voorwaarden van de deal.

3. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.

4. Mocht een reeds besteld product niet meer leverbaar zijn kan de consument kiezen uit de volgende oplossingen:

– Geld retour

– Een vervangend product aanvragen

– Tegoedbon te besteden op www.veelaanbiedingen.nl

5. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten voor ontvangst is onze verantwoordelijkheid.

Artikel 9– Betaling

Wij maken jouw bestelling direct in orde zodra wij de betaling in goede orde hebben ontvangen. Indien je hebt gekozen voor achteraf betalen dan wordt de bestelling uiteraard verstuurd voordat de betaling plaatsvindt. Mocht er iets niet kloppen bij de betaalgegevens neem dan gerust contact op via mail:info@veelaanbiedingen.nl

Artikel 10– Klachtenregeling

De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Wij zullen er alles aan doen om samen tot een goede oplossing te komen voor je klacht. Heb je een klacht? Stuur ons een mail:info@veelaanbiedingen.nl

We streven ernaar om je klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en contact met je op te nemen.

(Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dien je, je te wenden tot StichtingWebwinkelKeur, deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, dan heb je de mogelijkheid om je klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via hetEuropees ODR platform.)

Artikel 12 -Garantie
– Wanneer een product na het zichttermijn van 14 dagen onterecht defect raakt, valt het product onder de garantie.

– Het product in de garantie periode retour sturen is op kosten van de consument.

– Mocht blijken dat het defecte product na ontvangst niet of onterecht defect is, zal Veelaanbiedingen de gemaakte onderzoekskosten bij de consument in rekening brengen.

– Wanneer het defecte product niet gerepareerd kan worden, zal Veelaanbiedingen kosteloos een nieuw/vervangend product naar de consument versturen (na retour ontvangst van het defecte product), mits het product op dat moment leverbaar is. Mocht het product niet meer leverbaar zijn, dan krijgt de consument het aankoopbedrag terug.

Artikel 13 – Aanvullende of afwijkende bepalingen

Wanneer er in de toekomst aanpassingen worden gedaan op de website van Veelaanbiedingen.nl of binnen de algemene voorwaarden zal dit niet ten nadele komen van de consument.

Artikel 14 – Kortingscodes

Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die worden aangeboden door veelaanbiedingen.nl.

– De hoogte van de korting, de geldigheid en de duur van de kortingscode/aanbieding wordt altijd duidelijk vermeld in de uiting waarop de kortingscode wordt opgenomen. Kortingscodes zijn enkel in de vermelde periode geldig.

– Kortingscodes uitgegeven door Veelaanbiedingen.nl kun je gebruiken bij aankopen bij Veelaanbiedingen

– Iedere kortingscode is – tenzij anders vermeld – eenmalig te gebruiken per persoon en per e-mailadres.

– Ligt de totale aankoopprijs onder de waarde van de kortingscode, dan vervalt de resterende waarde van de kortingscode. Resterend tegoed kan niet worden gebruikt voor een toekomstige bestelling.

– Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad toereikend is

– De korting op producten waarop een kortingscode vervalt wanneer het product retour gezonden wordt. De korting kan niet worden gebruikt voor een nieuwe bestelling.

– Het wijzigen of vervalsen – inclusief het verspreiden van virussen, hacking, spamming of doorsturen (forwarden) – van kortingscodes is niet toegestaan.

– Een kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties

– .Kortingscodes mogen niet voor commerciële doeleinden of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven worden gebruikt.